Közélet

2011.12.22. 13:08

Feri bácsi százévesen is viccelődik

Százesztendős lakost köszöntöttek ma délelőtt Gádoroson. Bárány Ferenc otthonában, családi körben ünnepelte születésnapját.

l. j.

Prozlik László polgármester és Bencsik Sándorné, a helyi idősek otthonának vezetője virágcsokorral és ajándékkosárral érkezett a százesztendős Bárány Ferenc köszöntésére. Feri bácsi családi körben fogadta őket, két gyermeke és egyik dédunokája is ott volt az ünneplésnél.

Az idős úr jó egészségnek és kiváló szellemi frissességnek örvend. Jól bizonyítja ezt, hogy — amint azt Prozlik László polgármester lapunknak elmondta —, sokat mesélt ifjúkori emlékeiről, legénykoráról és a katonaságról. Mondandóját humorral  fűszerezte.



Feri bácsi még százévesen is el tudja látni saját magát, de a házi gondozás keretében sok segítséget kap a helyi idősotthon dolgozóitól, akik immár húsz esztendeje hordják neki az ebédet és segítenek lakása rendbentartásában. 
Bárány Ferencet ajándékkal köszöntötte a helyi takarékszövetkezet képviselője is, ugyanis az idős úr alapító tagja a pénzintézetnek. 

l. j. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!