Közélet

2011.06.06. 17:35

A víz nagykövete sem hiányozhat a csúcskísérletről

Molcsányi Rita válogatott röplabdázó, a víz nagykövete is ott lesz a szerdai Guinness-rekordkísérleten Békéscsabán, a Szent István téren. A cél, hogy az ország mintegy húsz városában a lehető legtöbb ember igyon egy időben, 14 órakor csapvizet.

BEOL

— Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a víz nagyköveteként vehetek részt a eseményen — nyilatkozta lapunknak a sportoló. — Igyekeztem mindent megtenni a rendezvény népszerűsítése érdekében, hiszen kiváló gondolatnak tartom a Guinness-rekordkísérletet. Fontos, hogy az emberek egy jó cél érdekében összefogjanak. Lényegesnek tartom azt is, hogy felhívjam a figyelmet a megfelelő folyadékbevitel fontosságára.

Élsportolóként az egészséges életmód híve vagyok, nem ritka, hogy napi 5 liter vizet fogyasztok. Meglepve tapasztalom, hogy saját generációm mennyi cukros üdítőitalt iszik, ezért is fontos, hogy ilyen akciókkal felhívjuk az emberek figyelmét a vízkincs fontosságára. Bízom benne, hogy minél többen eljönnek, és sikerül a csúcskísérlet. Klubom, a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület is csatlakozott a kezdeményezéshez, és utánpótlás csapataink mellett a felnőtt Extra Ligás játékosok is ott lesznek.

Fontos információ, hogy aki kék színű felsőben érkezik, ajándékot kap, és minden résztvevőt sorsjeggyel jutalmaznak a szervezők, akik között a helyszínen különleges nyereményeket sorsolnak ki.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!