Közélet

2011.05.29. 13:52

Tony Simmons vízen kívül nem iszik mást

Június 8-án, szerdán 14 órakor Guinness-rekordkísérlet színtere lesz a békéscsabai Szent István tér.

P. G.

A Magyar Víziközmű Szövetség szervezte eseményen, mintegy 20 hazai városban, a tervek szerint összesen 40—50 ezren nyúlnak egy időben a pohár után, hogy frissítő csapvizet igyanak. A Békés Megyei Vízművek Zrt. rendezvényén részt vesz a Békéscsaba Raptors amerikaifutball-csapat trénere, az amerikai Tony Simmons is.

— Jónak és finomnak tartom az itteni csapvizet — mondta az egykori elkapó, aki olyan csapatokban fordult meg az NFL-ben, mint a New England Patriots, a Cleveland Browns, az Indianapolis Colts vagy épp a New York Giants.

Tony Simmons úgy véli, nem is lenne értelme mást fogyasztani, mint tiszta vizet, hiszen az emberi test hetven százalékát is az teszi ki. Az agy tökéletes működéséhez is elengedhetetlen, ami olyan, mint egy akku, feltöltve ezzel a test többi részét is. Az atlétaként is sikeres sportoló kiemelte, nem iszik édesített italokat.

— Játékosaim mellett a szurkolókat is arra buzdítom, hogy vegyenek részt a Guinness-rekordkísérleten — magyarázta Tony Simmons. A Békéscsaba Raptors trénere ezt követően, bizonyításképp egy nagy pohárnyi csapvizet is elkortyolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!