Közélet

2009.03.15. 16:58

Kitüntetések a szabad sajtó napján

A hagyományokhoz híven, mégis rendhagyó módon ünnepelte meg idén a szabad sajtó napját kiadónk, a Népújság Kft.

F. M.

A Jókai színház Vigadójában szombat este megtartott ünnepségen Varga Ottó főszerkesztő idézte fel 1848. március 15. történéseit, szembesítve a korabeli sajtószabadságot napjaink médiagyakorlatával. Beszédében kitért rá, hogy a függetlenség és elfogulatlanság a sajtó legnagyobb értéke, amelynek megőrzéséért nehéz gazdasági helyzetben is mindent meg kell tenni.

A szabad sajtó napja alkalmából megtartott rendezvényen kitüntették a Népújság Kft. kiemelkedő munkát végző munkatársait. Pálffy Albert-díjat kapott Papp Gábor újságíró. Az Unicum-díjat idén Molnár Pál Márton újságírónak ítélte a szerkesztőségi szavazás. A legértékesebb kollégák pénzjutalmat kaptak: Csiszér Áron újságíró, Mészáros Béla tördelőszerkesztő, Kátai Viktória hirdetési munkatárs, Sarkadi Sándor terjesztési ügyintéző, Majoros Katalin gazdasági munkatárs, valamint Korbely György, lapunk projektvezető-szerkesztője. A legeredményesebb hirdetési tanácsadó címet Filyó Katalin érdemelte ki, a legeredményesebb terjesztési ügynök elismerést pedig Sonkolyos Ágnes kapta. Fekete Péter színházigazgató A legcsípősebb tollú kritikus díjával tüntette ki Niedzielsky Katalin főszerkesztő-helyettest.

Ötfogásos menüvel vendégelte meg a kft. dolgozóit az erfurti szakácsolimpián kimagasló sikereket elért megyei gasztronómiai csapat. A konyhaművészeti műremekek felszolgálásában a mesterszakácsokat három megyei szakiskola tanulói segítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!