Közélet

2007.06.08. 12:14

Nem volt botrány a színházi társulati ülésen

Botrányoktól mentesen ment le az 53. évad záróülése a Békés Megyei Jókai Színházban. Miután a közös megegyezéssel távozó igazgató-főrendező, Konter László elmondta búcsúzó szavait, nem az elnökségi asztalhoz ült vissza, hanem a közönség soraiba.

f. g. k.

A nyugdíjba készülő Csányi Sándor gazdasági igazgató szintén a közönség között foglalt helyett. A hivatalos társulati ülésen nem esett szó arról, hogy állítólag a két vezető nem úgy bánt a pénzzel, ahogy kellene, csak a részt vevők pletykáltak erről.
A megbízott igazgató, Fekete Péter is csak azt hangsúlyozta, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően szeretné a színházat irányítani.

Az ülésen kiosztották a legjobb színészeknek járó díjat, amelyet a színházat fenntartó megyei önkormányzat alapított. A fiatalok között Kara Tünde, a középkorosztályban Kovács Edit, a legtapasztaltabb művészek között Muszte Anna és Hodu József kapta a díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!