Közélet

2007.04.18. 18:01

Hirtelen kormánymozdulat miatt rohantak fának

Mint megírtuk, halálos baleset történt szerda reggel Battonya és Dombegyház között. Megtudtuk, egy enyhébb ívű jobb kanyar után az autó vezetője, egy ötvenéves dombegyházi nő, eddig tisztázatlan okok miatt hirtelen jobbra kormányozta a járművet, ami letért az útról és egy fának ütközött. A szerencsétlenségben a sofőr elhunyt, ketten megsérültek.

K. E.

A történteket 7 óra 40-kor jelezték a rendőrségnek, a mentők is perceken belül a helyszínre érkeztek, de az autó vezetőjén már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette. Úgy tudjuk, az esetnek nem volt szemtanúja.
A Battonya—Dombegyház közötti kilenc kilométeres szakasz nem tartozik a forgalmas utak közé. Szerdán reggel is gyér volt a forgalom, amikor nem sokkal a baleset után kiértünk a helyszínre: Battonyától egy-két kilométerre. Mint megtudtuk, a kék színű Škoda Fabiában ülők Dombegyház felől utaztak Battonya irányába. Egy enyhébb ívű jobb kanyar után az autó vezetője, egy ötvenéves dombegyházi nő, eddig tisztázatlan okok miatt hirtelen jobbra kormányozta a járművet, ami letért az útról és egy fának ütközött. A gépkocsiban hárman ültek, a sofőr a helyszínen életét vesztette. Az elhunyt nő fia könnyebb, a fiatalember barátnője pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, őket a mezőkovácsházi mentősök a gyulai kórház traumatológiai osztályára szállítottak.
Az anyagi kár jelentős, meghaladja az egymillió forintot. A baleset körülményeit és pontos okát a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!