Közélet

2006.10.05. 12:19

Kavalkáddal a drogok ellen

A Békés Megyei Művelődési Központ, Kézműves Szakiskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Békéscsabai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, valamint a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont 2006. október 27-én 14.00 órától Ifjúsági kulturális kavalkád címen rendezvényt szervez.

BEOL

Békéscsabán a Csaba Center aulájában várnak minden általános és középiskolás diákot.
14-16 óráig Ingyenes filmvetítés a Center Mozi Déli termében (Fehér tenyér c. film), 16-18 óráig
a Csaba Center színpadán fellépési lehetőséget biztosítanak a fiataloknak - bármilyen kategóriában, bármilyen műfajban, egyéni vagy csoportos fellépők jelentkezését várják a szervezők.
15 órától kísérő rendezvények:
- kézműves mesterségbemutatók, játékok,
- grafológus,
- pályaválasztási tanácsadás, képességvizsgálatok, tesztek,
- Békés Megyei Hírlap-játék,
- Európai Információs Pont – óriás dominó,
-Békéscsabai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum - játékok, totók,
- játékok, azonnali nyeremények a Békéscsabai Diákönkormányzat rendezésében.
Információ: Megyei Művelődési Központ, Kölcseyné Balázs Mária 66/442-122, e-mail: [email protected]; fellépésre jelentkezési lap letölthető: www.bekes-mmk.hu. A rendezvény megtekintése és szolgáltatásai ingyenesek
Partnerek, támogatók:
Békéscsaba Megyei Jogú Város Közművelődési, Ifjúsági és Sportbizottsága, Békés Megyei Humánfejlesztési és Információs Központ, Békés Megyei Hírlap, Békés Megyei Könyvtár Európai Információs Pont, Center Mozi

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!