Közélet

2006.10.05. 12:19

Kavalkáddal a drogok ellen

A Békés Megyei Művelődési Központ, Kézműves Szakiskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Békéscsabai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, valamint a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont 2006. október 27-én 14.00 órától Ifjúsági kulturális kavalkád címen rendezvényt szervez.

BEOL

Békéscsabán a Csaba Center aulájában várnak minden általános és középiskolás diákot.
14-16 óráig Ingyenes filmvetítés a Center Mozi Déli termében (Fehér tenyér c. film), 16-18 óráig
a Csaba Center színpadán fellépési lehetőséget biztosítanak a fiataloknak - bármilyen kategóriában, bármilyen műfajban, egyéni vagy csoportos fellépők jelentkezését várják a szervezők.
15 órától kísérő rendezvények:
- kézműves mesterségbemutatók, játékok,
- grafológus,
- pályaválasztási tanácsadás, képességvizsgálatok, tesztek,
- Békés Megyei Hírlap-játék,
- Európai Információs Pont – óriás dominó,
-Békéscsabai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum - játékok, totók,
- játékok, azonnali nyeremények a Békéscsabai Diákönkormányzat rendezésében.
Információ: Megyei Művelődési Központ, Kölcseyné Balázs Mária 66/442-122, e-mail: [email protected]; fellépésre jelentkezési lap letölthető: www.bekes-mmk.hu. A rendezvény megtekintése és szolgáltatásai ingyenesek
Partnerek, támogatók:
Békéscsaba Megyei Jogú Város Közművelődési, Ifjúsági és Sportbizottsága, Békés Megyei Humánfejlesztési és Információs Központ, Békés Megyei Hírlap, Békés Megyei Könyvtár Európai Információs Pont, Center Mozi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!