Közélet

2006.04.26. 08:47

Ki ugrált a kispolszkimon?

Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki és milyen megfontolásból ugrált kedden este egy kis Polski tetején a megyeszékhelyen, az Irányi utcában. A tulajdonos kedden este vette észre, hogy kocsiját ismeretlenek megrongálták – tájékoztatta a Beol.hu-t Szombati Andrea, a megyei főkapitányság szóvivője hozzátéve, hogy a kár mértékének megállapítása még tart.

BEOL

Ugyancsak gépkocsi-tulajdonosok a sértettjei a következő eseteknek, melyek közös tanulsága, hogy a tulajdonos nem volt elővigyázatos.
Egy cd-s mp3 lejátszót loptak ki egy autóból kedden délután Békésen. A Volkswagen a Sas utcában állt, és tulajdonosa nyitva hagyta. Valaki ki is használta ezt, és kivette a kocsiból az 50 000 Ft értékű készüléket. Gyulán az Árpád utcában állította le hétfőn este a tulajdonosa azt az autót, melynek az ablaka maradt nyitva. Kedd reggelre valaki benyúlt az ablakot, kinyitotta az egyik ajtót és a kocsiból elvitt több iratot és 6 000 Ft készpénzt.
A keddi kék krónika végén egy újkígyósi kocsmabetörés: a Hosszú utcában működő italmérés egyik ajtajának ablakát valaki kifeszítette, és úgy jutott be a helyiségbe. Az ott üzemeltetett pénznyerő automatából azonban mindössze hétezer forintot sikerült kivennie. A rongálással azonban további 25 ezer forintos kárt okozott. Ugyancsak keddre virradó éjjel Újkígyóson egy másik sörözőbe is betörtek. A Gyulai úti vendéglátóhelyen is a játék automatát kereste a tettes. Innen 140 ezer forint tűnt el.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!