Közélet

2006.04.25. 08:37

Hétfői balesetek a békési utakon

Egy tolató autó ütött el egy nőt hétfőn délelőtt Békéscsabán. A baleset 11 óra körül történt az Illésházi utca és a Trefort utca kereszteződésében. A BMW 28 éves sofőrje éppen hátrafelé ment a kocsival, amikor nekiütközött az álló biciklisnek. Az 57 éves asszony 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Az anyagi kár kb. 30 000 Ft.

BEOL

Két személyautó ütközött össze hétfőn délután Békéscsabán a Bajza utca és az Urszinyi Dezsőné utca kereszteződésében. A baleset azért történt, mert az egyik autós nem adott elsőbbséget a másiknak. A Fiat Puntoban nem sérült meg senki, a Volkswagen Polot vezető asszony 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.
Ketten könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely hétfőn reggel történt Eleken a Lökösházi úton, az Ottlakai és Petőfi utcák kereszteződésénél. Egy férfi kocsijával a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy másik autósnak, aki a városközpont felől Lökösháza irányába tartott. Az ütközés után két nő szorult orvosi ellátásra. Sérülésük 8 napon belül gyógyuló.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!