Közélet

2005.06.30. 15:15

Tavasz óta nincs boltjuk a kiscsákóiaknak

Nagyszénás és Kondoros között félúton közigazgatásilag Orosházához tartozva éli, pontosabban tengeti mindennapjait az a 130 kiscsákói, akik a tavasszal bolt nélkül maradtak. Azóta aki enni akar, annak utaznia kell a két szomszédos községbe.

(cs)

Az itt élőknek az utak, a közvilágítás is megnehezíti a helyzetüket. Az emberek az áldatlan állapotból szerettek volna kiutat találni, de hasztalan volt minden próbálkozásuk. Aláírásokat gyűjtöttek és az ívvel megkeresték dr. Dancsó József fideszes országgyűlési képviselőt. A politikus is írt levelet, telefonált, de a kiscsákóiak ügyében nem ért el eredményt. A képviselő ma (csütörtökön) reggel egy Kiscsákón tartott sajtótájékoztatón mesélt a történtekről. Kezdeményezte, hogy átmenetileg mozgó járműről szervezzék meg az ellátást. A következő képviselő-testületi ülésen pedig tolmácsolja a kiscsákói emberek panaszát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!