Közélet

2005.06.27. 12:46

Mindenkit „megvertek” a kommandósok

Az elmúlt pénteken, június 24-én rendezték meg az I. Regionális Kommandós találkozót Debrecenben. A résztvevő hat megye, köztük Békés csapatát válogatott próbatételek elé állították a szervezők.

BEOL

Az egy kilométer hosszú harci ösvényen végighaladva egymást, majd egy 120 kilós farönköt kellett cipelniük a versenyzőknek. Ezt a feladatot az akadálypálya követte, melyen csak a nagyon mozgékony, kiváló fizikai erőnlétben lévő csapatok tudtak igazán gyorsan végigmenni. Természetesen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapatának erőssége, a lövészet ezúttal sem maradt el – tájékoztatott a kommandósok feladatairól Szombati Andrea rendőrségi sajtóreferens.

Az összesített pontszámok alapján az I. Regionális Kommandós Találkozót Békés megye válogatottja nyerte. A csapat tagjai Jenei Róbert őrmester, Réfi Gábor őrmester, Göblyös Sándor főtörzsőrmester és az alosztály vezetője, Szekeres Ferenc alezredes voltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!