Közélet

2005.06.08. 09:10

Lopott autót keresnek

Mára virradóra elloptak egy Volkswagent Békéscsabáról az Árpád sorról. A piros színű I-es Golf rendszáma DME-410. A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit a járműről, jelentkezzen valamelyik segélyhívószámon. További kékhírek...

BEOL

A BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HÍRÖSSZEFOGLALÓJA:

Közlekedési balesetek:

Gyulán a Temesvári út és a Wesselényi utca kereszteződésében kedden délután baleset történt. Egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpáros ütközött össze. A motor vezetője könnyebben megsérült.

Baleset történt Szarvason az Ady Endre utcában kedden délután. Egy motoros valami miatt letért az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A motor vezetője könnyebben megsérült, az anyagi kár kb. 15.000 forint.

Egyéb esetek:

Elvittek egy Babettát Békéscsabán a Penny Market parkolójából. A motort a tulajdonosa a lezáratlan állapotban állította le a Vasútállomás mellett lévő áruház parkolójában kedden háromnegyed 3 körül. Körülbelül negyed óra múlva ment volna vissza a motorhoz, de akkor már nem talált ott az 1976-os évjáratú,  20.000 forint értékű járgányt.

Betörtek Szarvason a Móricz utcában működő Hársfa kocsmába. Az elkövető átmászott a kerítésen, majd betörte az egyik ablakot és bement a helyiségbe. Ott megrongált egy játékgépet és dohányárut valamint italt vitt magával összesen 16.000 forint értékben.

Mára virradóra elloptak egy Volkswagent Békéscsabáról az Árpád sorról. A piros színű I-es Golf rendszáma DME-410. Az autó egyik sárvédője javítva volt, és javítófestékkel van lekenve. Kérjük, hogy aki látja az autót, értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!