Közélet

2005.06.02. 17:37

Kerékpáros kisfiú kanyarodott a rendőrautó elé

A Sarkadi Rendőrkapitányság zsadányi őrsének hivatásos állományú, szolgálatban lévő törzszászlósa, szolgálati autóval borított fel egy elé kanyarodott kerékpározó fiút ma nem sokkal 14.30 óra után Zsadányban a Béke utcán a sportpályánál.

(b)

A sportpályára igyekvő, 10 éves kerékpáros kisfiút megelőzte egy teherautó, s ő azt követően rögvest a menetiránnyal szemközti sávba vágott át, eléfordulva a Sarkad irányából a községbe érkező rendőrautónak. A szolgálati gépjármű vezetője az intenzív fékezés ellenére sem tudta már elkerülni az ütközést. Az elsődleges orvosi látlelet szerint a kisfiú megúszta 8 napon belül gyógyuló sérüléssel.
A szolgálati autót vezető törzszászlós a helyszínen két hatósági tanú jelenlétében megfújta a szondát, annak eredménye negatív volt. A közlekedési baleset körülményeit a  Szeghalmi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!