Közélet

2005.05.18. 16:12

Vécén akarta lehúzni a lopott mobilt

Békésen az egyik sörözőben május 12-én, csütörtökön hajnalban egy vendég kabátjának zsebéből kiloptak két mobiltelefont. A férfi már eljött a sörözőből, amikor észrevette, hogy a két készülék nincs meg. Ekkor értesítette a rendőrséget, majd az egyenruhásokkal együtt visszament a kocsmába – tájékoztatta szerkesztőségünket Szombati Andrea rendőrségi sajtóreferens.

BEOL

A két járőr elkezdte ellenőrizni a sörözőben tartózkodó vendégeket. Látták, hogy egy fiatalember a megérkezésükkor bement a mellékhelyiségbe. Bementek utána és megtalálták nála a két telefont. Az egyik készülék a mellékhelyiség ablakának párkányán volt, a másikat pedig már bele is tette a vécé kagylóba, hogy lehúzza és így eltűntesse.
A két – összesen közel 80.000 forint értékű – mobil végül visszakerült tulajdonosához. A 20 éves F. R. békési lakos ellen lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Békési Rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!