Közélet

2005.05.05. 15:18

Legkevesebb félmillióba kerül egy esküvő

Menyasszonyi- és vőlegényruha, virágcsokor, szertartás, fényképész, zenekar, meghívó, terem, vacsora. Csak a legszükségesebb kellékei az egybekelésnek. Ha mindenből a legolcsóbbat választjuk, a vége akkor is legalább 500 ezer forintos kiadás.

(km)

Napjainkban rohamosan csökken a házasulandók száma a sok évvel ezelőtti adatokhoz képest. Aki azonban mégis házasságkötésre adja a fejét, jó ha számol a költségekkel. Menyasszonyi ruhából a választék óriási: a fehér selyemruhától a modern fazonú színes kiskosztümig minden viselhető. Az árak kölcsönzés esetén 60-150 ezerig, vásárlás esetén 150-500 ezerig terjedhetnek. A vőlegény lehetőségei korlátozottabbak. Elengedhetetlen az öltöny (lehet sötét vagy világos, de a színes már nem divat), elegáns mellénnyel és nyakkendővel. A szertartások díja 15 ezer és 50 ezer forint között van. Az esküvő utáni vacsora ára a terem bérleti díjától, az egyes fogások számától és árától függően változó lehet, de minimálisan 5 ezer forintra számítani kell fejenként. Ha meg akarjuk örökíteni a nagy eseményt, akkor felmerül a fotó- és  videoköltség is, amely 50-150 ezer forintig terjed.

(km) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!