Közélet

2005.05.19. 18:32

Kabinetkérdés a felzárkóztatás

Az elmaradott térségek felzárkóztatása, fejlesztési tervek koncepciószerű kidolgozása a kormány célja — tájékoztatta lapunkat a holnapi békéscsabai kihelyezett kormányüléssel kapcsolatban ma László Boglár. A kormányszóvivő kitért arra, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vezetésével holnap 16 órától Békéscsabán, a Fiume szállóban tanácskozik hét minisztérium vezetője, szakembere, valamint a kancelláriaminiszter.

BEOL

Az ülésen Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megye képviselői is részt vesznek.
A minikormányülésen Békés megyét Veress József,  az MSZP, Nagy Béla, az SZDSZ megyei elnöke, Varga Zoltán, a megyegyűlés elnöke, dr. Molnár Zsolt, a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Rt. vezérigazgatója és Sziklai Zoltán, a megyei területfejlesztési tanács munkaszervezetének vezetője képviseli.
Hasonló delegációk érkeznek Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből is. Az ülésen Molnár László, Békéscsaba egyéni országgyűlési képviselője is jelen lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!