Közélet

2005.05.11. 11:08

Három eltűnt fiatalt keresnek

A Gyulai Rendőrkapitányság három fiatalt keres, akik még április végén különböző időpontokban tűntek el gyulai lakásotthonokból. A kapitányság a lakosság segítségét kéri a fiatalok megtalálásához – tájékoztatták szerkesztőségünket.

BEOL

A Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a képen látható 15 éves Nagy Brigitta gyulai lakost. A lány 155 cm magas, kövérkés testalkatú, kerek arcú, barna szemű, orra kicsi, haja festett vörös, félhosszú és egyenes szálú. Április 20-án, az eltűnésekor világoskék farmernadrágot, sportcipőt, magas nyakú világos pulóvert és fekete műbőr dzsekit viselt.

 

Balogh Sándor 2005. április 21-én távozott engedély nélkül a Gyulán működő gyermekvédelmi intézmény egyik lakásotthonából, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A fiú 17 éves, 172 cm magas, erős testalkatú, kerek arcú, szeme barna, orra egyenes, haja fekete, rövidre vágott és egyenes szálú. Eltűnésekor farmernadrág és sportcipő volt rajta. A felsőruházata nem ismert.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság ugyancsak eltűnés miatt körözi a mellékelt képen látható Tripa Anikót. A 15 éves lány 2005. április 22-én ment el az egyik lakásotthonból. A lány 160-165 cm magas, közepes testalkatú, kerek arcú, szeme sötét, haja fekete, vállig érő. Sötét farmernadrág, világoskék pulóver és magas szárú sportcipő volt rajta. Az arcán egy heg látható.

 

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a fiatalokról, a jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a Gyulai Rendőrkapitányságot a 66/361-644-es telefonszámon, vagy hívja a 107-es illetve a 112-es segélyhívó számok valamelyikén a legközelebbi rendőri szervet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!