Közélet

2005.05.24. 08:05

Balesetek, lopások és rongálások

A rendőrségi hírek napi összefoglalója ez alkalommal rendkívül változatosra „sikerült”, ami nem feltétlenül jelent jót. A sokszínűség oka az, hogy viszonylag sok – bár szerencsére nem túl komoly – és sok fajta esetben kellett eljárniuk tegnap a megyei zsaruknak. Kékhírek...

BEOL

A BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HÍRÖSSZEFOGLALÓJA:

Közlekedési balesetek:

Gyulán a Kossuth térnél történt egy baleset hétfőn délelőtt. Egy személyautó vezetője a parkoló bejárójánál nem adott elsőbbséget egy másik autósnak, és összeütköztek. A balesetben senki sem sérült meg.

Orosházán hétfőn valamivel déli 12 óra előtt baleset történt a Kossuth utca és a Lehel utca kereszteződésében. Egy férfi kerékpárjával a tilos jelzést figyelmen kívül hagyva egy motoros elé hajtott. A motoros elesett és könnyebben megsérült.

A 44-es főúton Szarvasnál hétfőn délelőtt egy autós Békésszentandrás felé hajtott, amikor valami miatt áttért a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba és ott összeütközött egy tehergépkocsival. A személyautó vezetője 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.


Egyéb esetek:

Gyulán a Budrió lakótelepen megrongálták egy lakás ajtaját. A tettes hétfőn délelőtt 11 óra és este 11 óra között járt a lépcsőházban. A lakás bejárati ajtajának a zárját tette tönkre, de a lakásba nem jutott be. Az okozott kár 5.000 forint.

Orosházán a Kupa vezér utcában hétfőre virradó éjjel egy ház udvaráról szerszámokat és egy motoros fűnyírót vittel el. A tulajdonos bejelentése szerint a lopással és rongálással okozott kár összesen 21.000 forint.

Csónakot loptak Szarvason a Maczó-zugi nyaralóknál. A bejelentő május 19-én reggel kötötte ki a 4 személyes alumínium csónakját a nyaralója mólójához. A 100 ezer forint értékű csónak azonban vasárnap reggel már nem volt meg.

Szarvason a Rákóczi utcában álló telefonfülkében lévő készülékről valaki elvitte a kézi beszélőt. A telefontársaság képviselője hétfőn délelőtt észlelte, hogy megrongálták a telefont. A kár 16.000 forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!