Közélet

2005.05.31. 08:29

Álló autónak ütközött egy busz

Nekiment egy busz egy autónak hétfőn Mezőberényben. A városközpontban a zöld jelzésre várakozott egy autós, amikor egy szemből érkező busz nekiütközött járművének – kaptunk tájékozatatást egy koccanásról, melyet követően a busz megállás nélkül továbbhajtott. Az eset mégis rendőri intézkedéssel végződött...

BEOL

Két személyautó ütközött össze hétfőn délután Békéscsabán. A Bánszki utca és az Árpád sor kereszteződésénél egy Opel vezetője nem tartott kellő követési távolságot, ezért nekiütközött az előtte hirtelen lefékező Mazdának. A Mazda vezetője azért állt meg, mert előtte néhány gyalogos szabálytalanul az útra lépett. A balesetben senki sem sérült meg, az anyagi kár kb. 450.000 forint.

Nekiment egy busz egy autónak hétfőn Mezőberényben. A Fő út és Gyomai út kereszteződésében a zöld jelzésre várakozott egy autós, amikor egy szemből érkező busz nekiütközött járművének. A busz vezetője továbbhajtott, az autós azonban utánament és rendőri intézkedést kért. Személyi sérülés nem történt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság eljárást indított ismeretlen tettes ellen, aki hétfőn a késő esti órákban megrongálta Mezőkovácsházán a Lila Akác Italbolt egyik ablakát. A kár 2.000 forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!