Közélet

2005.04.07. 15:35

Száz tüntető és ezer aláírás az Eldorádóért

„Szeretünk Eldorádó!” feliratú transzparenssel mintegy száz fiatal vonult ma délután a békéscsabai városháza elé. Mégpedig azért, hogy az Eldorádó Klub bezárása ellen tiltakozzanak dr. Kurucz Ferenc jegyzőnél. Mivel a jegyző nem volt Békéscsabán, az aljegyző vette át a levelet, valamint az ezer aláírást tartalmazó névjegyzéket.

(c)

Kurucz Ferenc még délelőtt elmondta: nem változtatja meg döntését. A bezárásról szóló határozatát megküldte a megyei közigazgatási hivatalnak is, ott majd eldöntik, hogy törvényesen járt-e el. A jegyző visszautasította a fiatalok azon vádját, hogy megyei főkapitányként nem tett semmit a drog ellen. Mazula Jánosné, a békéscsabai önkormányzat ügyintézője azt közölte: az Eldorádóval egy épületben lévő Ipar kocsma üzemeltetőjének kiküldték a felszólító levelet. Az italbolt működését azonnali hatállyal meg kell szüntetni, mert a szükséges működési engedéllyel nem rendelkeznek. Az üzemeltetők részéről Kertész János annyit mondott: semmilyen levél nincs a birtokában.

Kapcsolódó képgalériák:

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó fórum:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!