Közélet

2005.04.15. 08:36

Parkoló autók közé hajtott

Balesetet szenvedett egy orosházi férfi csütörtökön délután Békésen. Háromnegyed 3 körül Seat típusú kistehergépkocsijával a Drága utcában a Dózsa György út felé tartott, amikor későn vett észre egy balra ívelő kanyart, és nekiütközött az út jobb oldalán egy parkolóban álló Ladának és Suzukinak – tájékoztatta szerkesztőségünket a rendőrség. További kékhírek...

BEOL

Közlekedési balesetek:

Balesetet szenvedett egy orosházi férfi csütörtökön délután Békésen. Háromnegyed 3 körül Seat típusú kistehergépkocsijával a Drága utcában a Dózsa György út felé tartott, amikor későn vett észre egy balra ívelő kanyart, és nekiütközött az út jobb oldalán egy parkolóban álló Ladának és Suzukinak. A férfi nem sérült meg. A három járműben összesen kb. 1.000.000 Ft anyagi kár keletkezett.

Egyéb esetek:

Békéscsabán a Tolnai utcában csütörtökre virradóra feltörtek egy Volkswagen Golfot. A tettes az autó egyik ablakát betörte és benyúlt a jármű utasterébe. A SONY cd lejátszót kiszerelte a műszerfalból és a szerkezettel együtt elvitt még 20 db lemezt is. A lopással és az autó megrongálásával összesen 90.000 Ft kárt okozott a tulajdonosnak.

Gázolajat loptak egy munkagépből Végegyházán. A tettes a Béke utcában egy bekerített udvarra ment be. Ott állt a gép, melynek tartályából 200 liter gázolajat sikerült lecsapolnia. Az eset csütörtökre virradó éjjel történt.

Csütörtökön este Szarvason a főiskola parkolójában egy Volkswagen Poloból elvittek egy cd lejátszót. A tettes az autó egyik hátsó ablakát törte be, és a cd lejátszó mellett egy bőr táskát is elvitt az autóból, melyben iratok voltak. A kár kb. 300.000 Ft.

Békéscsabán a Tesco áruház parkolójában is kinyitottak egy autót csütörtökön a délutáni órákban. Az Opel Asconából egy táskát vittek el, melyben 120.000 Ft készpénz és a tulajdonos személyi iratai voltak. A lopás miatt összesen 260.000 Ft kár érte a bejelentőt.

Ugyanebben az időben Békéscsabán a Szarvasi úton az orvosi rendelő előtt is úgy állítottak le egy kisteherautót, hogy benne maradt egy táska. A Nissan ajtaját a tolvaj kinyitotta, és az utasfülkéből kivette a táskát. A tulajdonost 8.000 Ft kár érte.

Bélmegyer külterületén a napokban a DÉMÁSZ egyik tarfójából valaki leeresztette a benne lévő 200 liter olajat. Az ismeretlen a bűncselekménnyel 50.000 Ft kárt okozott az áramszolgáltató vállalatnak.

Békésen a Szarvasi úton a temető parkolójában pakoltak ki egy autót csütörtökön délután. A Maruti egyik ajtaját nyitották ki és kivették belőle a tulajdonos iratait, 18.000 Ft készpénzét és a tele bevásárlószatyrát. A bűncselekmény miatt összesen 23.500 Ft kár érte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!