Közélet

2005.04.02. 14:41

„Niki, hazavárnak szüleid!”

Már három hete nem tudnak semmit szülei, hozzátartozói és a rendőrök az újkígyósi, 14 éves Uhrin Nikolettről. A kislány életjelt sem adott azóta magáról.

BEOL

— Mindene megvolt itthon Nikinek, nagyon hiányzik mindannyiunknak. Nem tudjuk miért, hová és kivel mehetett el — kesergett édesapja. — Egyedül ő van nekünk, legalább valami üzenetet küldene, hogy egészséges és jó helyen tartózkodik.
Eltűnés miatt a rendőrség is keresi Nikit. Az újkígyósi általános iskola nyolcadik osztályos tanulója 160 cm magas, erős testalkatú. Arca kerek, szeme barna, haja festett, sötétbarna színű. Szája felett bal oldalon anyajegy látható.
A gyermekről március 11-én 13 óra óta nincs hír, akkor távozott el lakásáról ismeretlen helyre. Eltűnésekor világosszürke, térdig érő, steppelt télikabátot viselt, a kabátujjakon színes műszőrme van. Kékes színű, szálkoptatott, bőszárú farmer, hegyes, fekete és bordó színű bőrcsizma volt rajta. Ezüst színű válltáskát is magával vitt.
A rendőrség kéri, hogy amennyiben valaki felismeri a lányt vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, értesítse a Békéscsabai Rendőrkapitányságot a 66/523-700-as telefonszámon, illetve hívja a 112-es, a 107-es segélyhívószámok bármelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!