Közélet

2005.04.26. 15:52

Mini kormányülés Békés megyében

Békés megyét érintő aktuális problémákról, tervekről, valamint a parlament lakásügyi bizottságának a Csaba Expón tartandó, kihelyezett üléséről is szó esett azon a békéscsabai sajtótájékoztatón, melyet Molnár László tartott kedden.

BEOL

A város szocialista országgyűlési képviselője a napi aktualitások között szót ejtett azokról a felvetésekről, melyeket minapi Békés megyei látogatásakor Gyurcsány Ferenc elé tártak, és amikben támogatását kérték.
Molnár László elmondta azt is: a miniszterelnök és a gazdasági témákkal foglalkozó miniszterek részvételével május 20-21-én mini kormányülésnek ad otthont megyénk.
A napokban nyitó Csaba Expóval kapcsolatban a képviselő közölte, a rendezvényen a parlament lakásügyi bizottsága kihelyezett ülést tart. A lakáshoz jutás lehetőségeiről, stratégiájáról és a finanszírozási lehetőségekről hangzanak el előadások neves szakemberek tolmácsolásában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!