Közélet

2005.04.25. 07:20

Két hete a vízben volt a holttest

Rendőrségi hírek: vízihulla Békésszentandráson; konvektort és gáztűzhelyt vitt el a betörő; BMW-t törtek fel Orosházán és gázolajat loptak Szeghalmon...

BEOL

Egy holttestet találtak vasárnap délután Békésszantandrásnál, az úgynevezett nagykanyarnál. A bejelentés délután néhány perccel 4 óra előtt érkezett a Szarvasi Rendőrkapitányság ügyeletére. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a 44-es főúton Szarvas irányából Békésszentandrás irányába a 71–es kilométerszelvénynél az úttest és a békésszentandrási liget kerítése közötti vízelvezető árokban egy középkorúnak látszó férfi holttest fekszik. A 40-50 év közötti, körszakállat viselő férfi halálát valószínűleg vízbefulladás okozta. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a szakértői vizsgálat az idegenkezűséget kizárta. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi  körülbelül két hete kerülhetett a vízbe. A személyazonosságát még nem sikerült megállapítani.

Orosházán, a Mátyás király utcában betörtek egy házba. A tulajdonos szombaton észlelte, hogy valaki bement a lakásba és onnan elvitt egy konvektort, egy gáztűzhelyet, egy televíziót és más háztartási gépeket. A tolvaj zsákmányának értéke kb. 200. 000 Ft. Rongálással pedig további 10. 000 Ft kárt okozott a ház tulajdonosának.

Feltörtek egy BMW-t Orosházán, a Deák Ferenc utcában. Az autó egy parkolóban állt, amikor valaki betörte a jobb első ajtaját és az autóból elvitt egy cd-lejátszós autórádiót. A készülék értéke 30. 000 Ft. A rongálási kár szintén kb. 30. 000 Ft.

Ruhákat és gázolajat loptak egy ház udvaráról Szeghalmon. A bejelentő elmondta, hogy a Bethlen utcában álló házának udvarára szombaton késő este mehetett be valaki, aki onnan ruhaneműket és 40 liter gázolajat vitt el. A lopás miatt a sértettet elmondása szerint 94. 500 Ft kár érte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!