Közélet

2005.04.30. 12:31

Kampány a civil szervezetekért

Figyelemfelkeltő, ösztönző megyei kampányt indít a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület. A május 20-ig tartó program célja, hogy a személyi jövedelemadó bevallást készítők minél nagyobb hányada ajánlja fel adója 1%-át valamely civil szervezetnek. A kampány során listát állítanak össze, amely a lehető legtöbb 1% fogadására jogosult Békés megyei civil szervezet nevét, székhelyét és adószámát tartalmazza majd.

BEOL

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával megvalósuló program középpontjában álló listára bármely civil szervezet felkerülhet, mely adatai elküldésével jelzi részvételi szándékát.
– A kampány során célunk összeállítani egy olyan megyei civil listát, amely hiánypótló, tartalmazza a lehető legtöbb 1% fogadására jogosult Békés megyei civil szervezet nevét, székhelyét, adószámát. Ez a lista a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület internetes oldalán érhető el. Az adózók itt tájékozódhatnak a felajánlást fogadók köréről, illetve a civilek itt ellenőrizhetik, hogy szerepelnek-e a listán – tájékoztatták szerkesztőségünket a kampány szervezői.

Feliratkozás a listára

A feliratkozás a következő e-mail címen történik: [email protected]. A jelentkezés elküldésekor az alábbi adatokat szükséges megadni:

- szervezet neve

- szervezet adószáma

- szervezet székhelye

- szervezet vezetőjének a neve

- vezető elérhetősége.

A listára önkéntesen lehet felkerülni. Jelentkezésével minden civil szervezet hozzájárul, hogy nevét, adószámát és székhelyét (településnév) a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület honlapján határozatlan ideig közzétegye.
A feliratkozók adatainak feldolgozását az A-TEAM Kft. (Békéscsaba, Szt. István tér 9.) végzi.

A kampány részeként „Helyi zenészek a civil szervezetekért” címmel május 6-án, pénteken 14.30 és 18 óra között Békéscsabán, a Jókai Színház előtt koncerteket rendeztek. Az „utcai muzsikálással” hozzájárult a kampány, s így a civil szervezetek népszerűsítéséhez a Grandmother''s Jam, a Jazz Trio és a Song Song.

Letöltés: A kampány és a május 6-i koncert szórólapja!

- szervezet neve

- szervezet adószáma

- szervezet székhelye

- szervezet vezetőjének a neve

- vezető elérhetősége. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!