Közélet

2005.04.22. 08:02

Ajtólopásáért vettek őrizetbe két férfit

Újkígyóson betörtek egy épülőben lévő bezárt házba, ahonnan ajtókat vittek el több százezer forint értékben – legfrissebb rendőrségi híreink.

BEOL

Közlekedési balesetek:

Békéscsabán csütörtökön reggel háromnegyed 7-körül a Temető soron történt baleset. Egy román kamion vezetője nem az út vonalvezetésének megfelelően irányította járművét, így áttért a külső forgalmi sávba és ott érintőlegesen nekiütközött egy személyautónak és egy tehergépkocsinak. A balesetben senki sem sérült meg. A felek megegyeztek a kárrendezés kérdésében.

Egyéb esetek:

Békéscsabán, a Balassa utcában füstölt hústermékeket loptak a kamrából. A tettes csütörtökön napközben, délelőtt 11 és délután fél 4 között járt a háznál. Bemászott a kerítésen és a kamra udvarra néző ajtajáról levette a lakatot és elvitt 10 szál vastag kolbászt, 5 szál vékony kolbászt és 2 oldal füstölt szalonnát. Az élelmiszerek értéke kb. 25. 000.-Ft.

Csütörtökön délben érkezett bejelentés a Gyulai Rendőrkapitányságra, hogy Gyulán a Várfürdőben az egyik étterem kerthelyiségéből valaki elvitt 6 db hangfalat, melyek értéke 60. 000.-Ft.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy csütörtökre virradóra betörtek egy házba Újkígyóson. A Zrínyi utcában mentek be egy épülőfélben lévő, bezárt házba, úgy, hogy az ajtót kifeszítették. A házból 7 db beltéri ajtót vittek el kerettel együtt és egy LG cd lejátszós rádiós magnót is elloptak. Az ajtók értéke kb. 230. 000.-Ft. A két 35 éves férfi közül az egyik békéscsabai, a másik csökmői és jelenleg is őrizetben vannak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!