Közélet

2004.12.06. 08:21

Kinyílt a légzsák, lebukott...

Bár az ittas szeghalmi sofőr nem sérült meg, a kinyílt légzsák mégis lebuktatta – többek között ezt is megtudtuk a hétvégi "kékhírek" összefoglalójából.

BEOL

Vasárnap a hajnali órákban Szeghalmon a Nagy Miklós út és a Bethlen utca kereszteződésében lévő parkolóban az egyik szolgálatban lévő rendőr járőr talált egy Fiat típusú személygépkocsit, melynek a légzsákjai ki voltak nyílva. Valószínűnek látszott, hogy az autó egy közlekedési balesetben sérült meg. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy az autó egy 25 éves helyi fiatalemberé, aki később a rendőröknek elmondta, hogy egy helyi presszóban italozott, majd onnan haza indult az autóval. Az úton azonban megcsúszott, kisodródott és egy falnak ütközött. A férfi nem sérült meg. Ellene ittas járművezetés vétség miatt indult eljárás.

Szombaton az esti órákban Zsadány és Nagygyanté között egy tehergépkocsi átlépte a terelővonalat és a baloldali forgalmi sávban összeütközött egy vele ellentétes irányba közlekedő személyautóval. A balesetben senki sem sérült meg, de a két járműben összesen 1. 200. 000.-Ft kár keletkezett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság eljárást indított egy férfi ellen, aki szombaton délután Gyomaendrődön a Fazekasi utcában ittasan vezette Volkswagen Transporterét. A férfi lehajtott az útról, nekiment egy villanyoszlopnak. A férfi nem sérült meg, az oszlop viszont kitört.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!