Közélet

2004.11.27. 12:17

,,Téglák" a kézi EB békéscsabai közönségsoraiban?

Információink szerint beépített, civilruhás biztonsági emberek vegyülnek majd a női kézilabda EB december 9-12. között megrendezendő békéscsabai selejtezőinek szúrkolói közé. Úgy tudjuk, a lépésre azért van szükség, hogy a próbamérkőzéseken elhangzott irredenta bekiabálásokat és mindennemű, nemzetközi sporteseményhez méltatlan viselkedést megakadályozzanak.

BEOL

A hallottak szerint az Országos Rendőr-főkapitányság kiemelt eseményként kezeli a békéscsabai selejtzőket is, ezért a helyi rendőri alakulatok mellé erősítést is küldenek. Mindemellett természetesen a rendezvény saját biztonsági szervezete is felügyeli majd a rendet. Arról értesültünk, hogy a próbamérkőzésken (az ukrán-magyaron) elhangzott ,,trianonozás" és a hasonló bekiabálások megakadályozása érdekében a szervezők a helyi szurkolókat is megkeresik. A kettős állampolgársággal kapcsolatos népszavazás időbeni közelsége és az itt játszó romániai válogatott ad különös jelentőséget az elővigyázatosságnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!