Kék hírek, bulvár

2009.04.05. 21:32

Négymillió forint értékű csempészcigivel bukott az orgazda

Címkék#szeghalom

Hatszázkilencvennyolc karton magyar adójegy nélküli, Ukrajnából származó Chesterfield márkájú cigarettát fogtak a Szeghalmi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban.

b. i.

A 37 esztendős, debreceni illetőségű K. Istvánt, az általa vezetett és tulajdonát képező Dacia Logan típusú személygépkocsival a 47-es számú főúton a Puszta Csárda bejárójánál közúti ellenőrzés céljából állították meg a zsaruk, s a csomagtartóban megtalálták a tetemes mennyiségű, ukrán eredetű csempészett cigarettát.

Az esetről azonnal értesítették a Békéscsabai Fővámhivatal munkatársait, illetve a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatal Békés Megyei Osztályát.

A férfi gépkocsiját a Békéscsabai Fővámhivatal munkatársai a 4,3 millió forint értékű cigarettával egyetemben lefoglalták. K. István ellen a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatal Békés Megyei Osztálya jövedéki orgazdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!