Kék hírek, bulvár

2008.09.13. 13:37

Vascsővel, disznóölőkéssel, villanyéllel rendezték a családi vitát

Címkék#sarkad

Először a 44 éves após, H. Béla verte fejbe egy, a keze ügyébe kerülő vascsővel 56 esztendős vejét, P. Bélát Sarkadon. A „visszavágó” keretében P. Béla egy törött villanyéllel verte agyba-főbe apósát. H. Béla két bordája bánta a családi nézeteltérés „megtárgyalását”.

b. i.

A Sarkadi Rendőrkapitányság munkatársait a közelmúltban egyik éjszaka családi balhéhoz riasztották. Történt ugyanis, hogy P. Béla (56) és mindösszesen 19 éves élettársa, H. Kitti családlátogatásra érkezett ez utóbbi szüleihez.

Sarkadi informátoraink elmondása szerint a vita tárgyát akkor az képezte, hogy a nemrég óta Németországban dolgozó, — saját elmondása szerint augusztus végén eperszedéssel foglalkozó — s meglehetősen jól kereső H. Kitti csak néhány doboz Tic-tacot vitt testvéreinek. Ezt nehezményezte édesapja, H. Béla s a szóváltás a tettlegességig fajult. A dulakodás hevében a házigazda egy, a keze ügyébe került vascsővel egy alkalommal fejbe vágta vejét, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel úszta meg a rokonlátogatást.

A napokban az Új utcára riasztották a sarkadi zsarukat. A kiérkező járőrök egykettőre kiderítették, hogy ez utóbbi alkalommal H. Béla érkezett meg vejéhez és leányához. H. Béla — elmondása szerint — mindösszesen két pólót vitt vissza, de a látogatás ez esetben is szóváltásba, dulakodásba torkollt és a tettlegességig fajult. A szemmel láthatóan illuminált állapotú H. Béla ugyanis egy disznóölőkéssel próbált érvényt szerezni igazának, azzal hadonászott. Ezt a vitatkozók közé állt lánya csavarta ki a kezéből.

A perpatvar az udvaron folytatódott, ahol már P. Béla esett apósának egy törött villanyéllel. Az elsődleges orvosi látlelet H. Béla fején és felsőtestén, mellkasán zúzott sérüléseket regisztrált s emellett két bordatörést is megállapított az orvos.

A Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya H. Béla ellen könnyű testi sértés vétsége, P. Béla ellen súlyos testi sértés bűntette megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!