Ajánló

2024.05.19. 06:58

A hét ingatlana: egy 75 milliós szépség Szeghalmon, kerti tóval és télikerttel

Az ingatlan második szintjére vezető falépcsőt első körben említenénk, bárki is készítette, remek munkát végzett. A 216 m2-es lakóház udvaráról a télikertbe vezet az út, az alsó szinten amerikai konyhás nappalival. A tetőtérből az utca felé pedig a lépcsőházat körbeölelő erkélyt találunk. Kérdés, ki szerzi meg magának?

Beol.hu

„Békés vármegyében Békéscsabától 50 km-re Szeghalom frekventált városrészében eladó egy 2003-ban,vasbeton alapon téglából épült kétszintes családi ház. Teljes padló és falszigetelés készült. A telek területe 1200 m2, aminek hátsó részén található egy 3 beállásos 120 m2-es garázs, télikert, és egy 30 m2-es különálló pince. Az udvarba belépve található kerti tó, tavasztól őszig gyönyörűen rendben tartott virágok, cserjék, sövények, bokrok díszítik a kertet. A lakóház mérete 216,1 m2. A nyílászárók egyedi és típus fa, hőszigetelő külső üvegezéssel történt. Az udvarról a télikertbe léphetünk, ahonnan az ingatlan bejárata és a kazánház bejárata található. Az alsó szinten található egy amerikaikonyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba, külön WC, lépcsőház/közlekedő, és innen indul a a tetőtérbe az ívesen kialakított lépcső. A felső szinten a lépcsőházat egy közlekedő köti össze a galériával. A tetőtérből az utca felé a lépcsőházi tömeget körbevevő erkély van. Ezen felül 2 szoba, fürdőszoba, külön WC , és egy tágas gardrób található. Az ingatlan kombinált fűtéssel rendelkezik: gáz (radiátor, padlófűtés), elektromos, hőtárolós kályhákkal (éjszakai áram, napelem, napkollektor), két tűzteres (6 négyzetméter alapterületű) kandalló. Udvarról nyíló wc, mosókonyha zuhanyzóval. Tűzihorganyzott kovácsoltvas kerítés, elektromos kapu ,alkony- érzékelős térvilágítás.”

További házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!