A hét ingatlana

2024.03.10. 06:30

Gazdálkodna? Költözzön Mezőhegyesre!

A több mint száz négyzetméteres ingatlanhoz 1277 négyzetméteres telek, 2 góré, 6 darab ól, pince, fatároló, füstölő, terménytároló, két műhely, egy hatalmas előtetővel fedett kiülő és betonozott autóbeálló is tartozik. Vannak még gyümölcsfák és egy irodahelyiség is. Mindez pedig 11,3 millió forintért lehet az új tulajdonosé a hirdetés szerint.

„Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes városában, csendes, rendezett utcában, a Komlósi úthoz közel egy 109 m2-es, 4 szoba (abból 1 iroda), egy félszoba, nagy előszoba, konyha, főzőhelyiség, fürdőszoba és WC (egyben) helyiségekből álló, viszonylag jó állapotú, vegyes falazatú családi ház!

A ház 1960. körül épült, nagyobb részben tégla, részben pedig vegyes vályog-tégla falazatú.

A házhoz 1277 m2 telek, kert, 2 góré, 6 db ól, pince, fatároló, füstölő, terménytároló, 2 műhely, padlásfeljáró és padlástér, valamint előtetővel fedett óriási kiülő rész és kibetonozott autóbeálló tartozik. A telek oldalsó és hátsó részén gyümölcsfák találhatóak.

A fűtés felújított gázkonvektorokkal megoldott. Az iroda helyiségbe új gázkonvektor és egy új klíma került beszerelésre. Az iroda helyiség külön bejáratú, de egybe nyitható a házzal.

A ház legtöbb nyílászárója (az irodában, a konyhában és az utcára néző 2 szobában) új, egy bejárati és két beltéri ajtó is új. A tető jó állapotú, a falak nem vizesednek. Egy kémény szintén új.

A házban már csak egy-két nagyobb bútor található, ezek igény esetén ott maradhatnak.

A két utcára néző szobában szőnyeg, alatta parketta, a hosszú szobában, a félszobában és az iroda helyiségben szőnyeg, alatta beton, az előszobában, a konyhában, a főzőhelyiségben és a fürdőszobában járólap burkolat található.

Az előszoba oldalfala kopolit üveg borítású, ami egyedivé teszi a házat.

A belmagasság 2,68 méter, de a konyha és az iroda csak 2,3 méter magas.

A házba minden közmű be van vezetve, és éjszakai áram is van.

Az ingatlan csendes utcában, lakóövezetben található. Szembeni és kertlábas szomszéd nincs, ellenben a kert végétől néhány 10 méterre élővízcsatorna halad el, melyben horgászni is lehet!

Elhelyezkedése, valamint méretei és jó állapota miatt alkalmas lehet mind fiatal, mind középkorú, akár nagyobb családok számára!”

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!