A hét ingatlana

2024.02.18. 06:35

Tornácos parasztházat keres? Itt a lehetőség!

A külső tornácos 70 négyzetméteres ingatlan 2,5 km-re található a Gyulai Várfürdőtől. Két helyiségben már elkezdődött a felújítás, az ablakok és a villanyhálózat korszerűsítése és a tetőszerkezet egy része is megerősítésre került. Saroktelek, így akár két oldalról is megközelíthető a kert.

Beol.hu

Itt a lehetőség!!! Békés vármegyében, Gyulán, Ajtósfalván eladóvá vált egy vályogtégla építésű parasztház, amely rendelkezik egy 26 m2-es külső tornáccal. Az ingatlan alapterülete 70,5 nm, a telek 993 m2. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, két helyiségében cserélve lettek az ablakok, illetve ezekben a helyiségekben a villanyhálózat is korszerűsítve lett, jelenleg 1 fázis van bent.

Nagy előnye, hogy sarki telek, így a kert akár mindkét utcáról megközelíthető. A tetőszerkezet részben meg lett erősítve. Az ingatlan 1/1 tulajdon, tehermentes. Ajtósfalva, Gyula csendes lakóövezeti része, és a Várfürdőtől mindössze 2,5 km-re található, a közelben lévő iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi centrum és élelmiszerbolt is 10 perces sétára található.

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!