A hét ingatlana

2024.02.25. 06:50

Formálja saját ízlése szerint ezt a gyulai házat!

Az ingatlant kihasználatlanság miatt kínálják eladásra, Gyula szanazugi részén. A csodás erdei környezetben található, hangulatos házban a fürdőszoba kialakítása is tükrözi a minőséget, köszönhetően az elegáns burkolatok használatának. A téliesített nyaraló kifogástalan állapotban van, a fűtési rendszer kialakítására több lehetőség is adott, a döntést már az új tulajdonos kezébe adják.

Beol.hu

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula város Szanazugi részén egy téliesített nyaraló

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula város Szanazugi részén egy feltöltött úton megközelíthető 2021 évben felújításokon átesett, nagyon jó elrendezésű téliesített nyaraló. Az ingatlan kifogástalan állapotban van, ami az új tulajdonosát várja, hogy azt saját ízlésére formálja. A nyaralóban új elektromos hálózat került kialakításra, valamint egy új kémény is épült a központi részére, ezért a későbbiekben kialakított fűtésrendszere több variáció is kivitelezhető ( inverteres klíma, elektromos fűtőpanel, kandalló ).

eladó ház, ingatlanajánló-gyula

Az ingatlan kialakítása hangulatos és ugyanakkor elegáns is lett a földszinten található tágas nappalinak és a 4 szobának köszönhetően. A fürdőszoba kialakítása is tükrözi az eleganciát és minőséget, ami köszönhető az akril kádnak, illetve az elegáns burkolatok használatának. A nyaraló építése során a belső tetőszigetelés mellé még külső hőszigeteléssel is ellátott.

Az ingatlan elosztása: A földszinti részen található egy nappali, előszoba, konyha, 2 szoba és fürdőszoba. Az emeleti részen pedig egy szép galéria rész és 2 szoba.

Az ingatlanhoz tartozik egy 810 m2-es teljesen körbekerített, rendezett udvar is.

Az ingatlan lakóterülete: 80 m2.
Az udvar összesen: 810 m2.
A terasz területe: 16 m2
A 2 db. erkély összesen: 19 m2

Amennyiben ez az elegáns, szép erdei környezetben lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

eladó ház, ingatlanajánló, gyula


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!