A hét ingatlana

2024.02.11. 06:30

Egy egész apartmanházat vehet a Gyulai Várfürdő mellett!

Az ingatlan mindössze 400 méterre található a Gyulai Várfürdőtől és 6 külön bejáratú egységből áll. 2020-ban átesett egy teljes felújításon, így az új tulajdonosnak ezzel már nem kell vesződnie. Nemcsak visszatérő vendégkörrel, de 9,5-es minősítéssel is rendelkezik a hazai szállásportálokon. Az ár ráadásul a teljes berendezést - az ágyneműkön át a konyhai felszerelésen keresztül a műszaki cikkekig - tartalmazza.

Beol.hu

Gyulán a Várfürdőtől mindössze 400 méterre eladóvá vált egy 260 nm alapterületű, 6 db külön bejáratú egységből álló apartmanház. Az ingatlan tégla építésű, 2020-ban teljes felújításon esett át, ennek keretében ki lett cserélve a teljes víz és villamoshálózat, az ingatlan új burkolatokat kapott, fa nyílászárók kerültek beépítésre, illetve gázkazánról működtetett radiátorfűtés került kialakításra. 

Az apartman visszatérő vendégkörrel rendelkezik, emellett 9.5 minősítéssel rendelkezik a hazai szállásportálokon. Az ár tartalmazza a teljes berendezést, beleértve az ágyneműket, konyhai felszereléseket és a műszaki cikkeket is. Az apartmanház 21 férőhellyel rendelkezik és a tágas udvarban minden egységhez gépjármű parkolási lehetőség is biztosított. 

Elhelyezkedését tekintve is tökéletes választás, mivel a Várfürdő karnyújtásnyira van, de mégis csendes utcában található, így a vendégek számára biztosított a nyugodt és kényelmes pihenés. Emellett étterem és élelmiszerbolt is van a közelben. Aki egy jövedelmező vállalkozást szeretne, az megtalálta a megfelelő ingatlant, hiszen itt már minden ki lette alakítva, Önnek nincs más dolga csak átvenni a kulcsokat és tovább működtetni.

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!