Ingatlanajánló

2021.12.26. 19:45

Ennél a dobozi ingatlannál cukibbat idén már nem tudunk mutatni!

Parasztporta, időutazásra csábító, csodás állapotban lévő ingatlan együttes keresi-várja új tulajdonosát! A házat és telket eddig gondosan karbantartó és szemmel láthatóan szerető személynek kellemes nyugdíjas éveket kívánunk! Jöjjön 283 négyzetméternyi lehetőség!

beol.hu

/Fotó: ingatlanbazar.hu/

Hangulatos parasztporta eladó,  amely igazi vidéki hangulatot és élményt kínál egész évben. Az ingatlan alkalmas nyaralónak, hétvégi háznak vagy lakóházként akár több generáció együttélésére is. A Porta folyamatosan karbantartott, azonnal beköltözhető. Az ingatlan Falusi vendégházként működött. Nyugdíjba vonulás miatt kínáljuk eladásra teljes berendezéssel és felszereléssel. Az ingatlan lakóházként telekkönyvezett. Az ingatlan a 11 nevesített turisztikai térség közül a „Gyula és térsége” közvetlen szomszédságában Doboz nagyközségben a Kettős Köröstől 500 méterre van és a térség minden turisztikai eleme közvetlenül elérhető. Az alap adottság egyedi: Itt a XX. század eleji, a paraszt porta, a hely a környezet, a száz év előtti hangulat. Az ingatlan lakóháza, a kerítés az utak és az udvari és kerti építmények 2015-ben épültek és egy régi dobozi ház fényképe alapján lett tervezve. A közösségi épület szintén 2015-ben lett teljesen felújítva.

A lakóház az alábbiak szerint került kialakításra: Van egy családi lakóegység: 2 db 20 m2-es szoba saját fürdőszobával és WC-vel, valamint egy 20 m2-es közösségi helyiség (nappali). Mind a három helyiség eredeti rusztikus parasztbútorokkal van berendezve. Van 2 db külön bejáratú szoba: Mind a két szoba alapterülete 20 m2 szintén rusztikus parasztbútorokkal berendezve. Mind a két szobához saját fürdőszoba és WC tartozik. A szobák elrendezéséből, a három külön bejáratú lakóegységből adódik, hogy egyidőben egymás zavarása nélkül tartózkodhatnak az épületben szülők, gyerekek, esetleg barátok is.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!