gyomaendrőd/ INGATLANAJÁNLÓ

2021.08.14. 19:55

Nyár végi hajrá: irány a saját vízpart!

Közvetlen vízparti nyaralót kínálnak eladásra Gyomaendrődön. A 23,9 milliós ingatlan, így első ránézésre nem csak nyáron, de a hűvösebb hónapokban is csodás menedék lehet a hétköznapok monotóniájában. Stégre fel!

beol.hu

“A nyaraló főbb jellemzői: – 800 m2 telekterület, ápolt, gondozott kert, díszfák, dísznövények, gyümölcsös várja új gazdáját. 70 m2 a nyaraló alapterülete, amerikai konyha-nappalival felszerelt, mely nagyon tágas, kényelmes. Nagy üvegfelületek néznek a vízpartra, innen nyílik a fedett terasz, melyről lehet gyönyörködni a Körösben.

Fürdőszobával, toalettel rendelkezik, az emeleten 9 férőhelyes tetőtéri szoba található, mely szintén nagy alapterülettel rendelkezik. A nyaralóhoz tartozik egy 12 m2-s borospince, illetve ki lett alakítva a gépjárműnek egy fedett beálló Rendelkezésre áll kerti WC, szerszámtároló, kerti kiülő, sütögető.

Kiváló horgászhely, mivel a túloldalt nincsenek nyaralók, nincs zavaró tényező. Az új tulajdonost széles, kanyargós meder, náddal övezett partszakasz várja, valamint hűst adó fák a part mentén, egy nagy alapterületű stéggel, mely mélyen benyúlik a víztükör fölé. A vizet évente többször hallal telepítik, halban bővelkedő terület. 27 km a Holt-Körös, mely kiváló a vízisportot kedvelőknek, mivel csónakázási, fürdési, kenuzási lehetőséget is biztosít.

Az ár tartalmazza teljes berendezést [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!