Hírek

2014.03.13. 09:04

21 év börtönt kapott a gyerekét molesztáló pár

A lány még csak 12 éves volt, amikor az apja többször megerőszakolta az anyja jelenlétében, és prostitúcióra akarta kényszeríteni.

Origo

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen 12 év fegyházbüntetésre ítélt egy férfit szerdán a Debreceni Ítélőtábla Balla Lajos vezette tanácsa. Felesége, a másodrendű vádlott társtettesként kilenc év fegyházbüntetést kapott.

A vádlottak 1999-ben kötöttek házasságot Debrecenben, és még abban az évben megszületett kislányuk. A család nehéz anyagi körülmények között élt, 2011 februárjától a lány gondozás alá került az apa erőszakos magatartása miatt.

Az apa 2011-ben elhatározta, hogy az akkor 12 éves prostitúcióra kényszeríti, és kiállítja a 4-es főút mellé. Emiatt több alkalommal pornót vetített a gyermeknek, az is előfordult, hogy a kislánynak végig kellett néznie szülei szeretkezését. A férfi 2012 áprilisától közösült is a gyermekkel. Az anya többnyire jelen volt az aktusoknál, és segédkezett is.

A kislány apja erőszakossága miatt nem mert beszélni az esetekről, az iskolában takargatta sérüléseit. Amikor azonban apja közölte, hogy prostitúcióra szeretné kényszeríteni, és újra molesztálni kezdte, a lány másnap elmondta sérelmeit nagybátyjának, ő pedig az iskolája igazgatójának. Az igazgató értesítette a nyomozóhatóságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!