Hírek

2012.02.10. 12:25

Lázár cáfolta a puccskísérletet

Lázár János határozottan cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a magyar kormányt és személyét célzó puccskísérletről beszélt volna Orbán Viktor miniszterelnök Egerben.

MTI

Lázár János, a Fidesz-KDNP évadnyitó frakcióülése utáni pénteki sajtótájékoztatón közölte, hogy Orbán Viktor az ország sorsával foglalkozott beszédében, nem pedig személyes dolgokkal az egri tanácskozásukon.Korábban a Magyar Nemzetnek és a Népszabadságnak is megerősítették -a hvg.hu azon értesülését, amely szerint a Fidesz-KDNP háromnapos frakcióülésén szerda éjjel a miniszterelnök beszélt a magyar kormányt és személyét célzó puccskísérletről. Lázár János tájékoztatóján ennek ellenére azt mondta: nem hangzott el kijelentés. "Fals információk keringenek a sajtóban" - tette hozzá.

Törésvonalak nélküli, "repedést sem mutató" munkaülésként jellemezte a Fidesz-KDNP egri évadnyitó frakcióülését a kereszténydemokraták frakciószóvivője is. Pálffy István a sajtótájékoztatón azt mondta: az egységről szólt a tanácskozás, szemben azokkal a tudósításokkal, amelyek éket próbáltak verni például Orbán Viktor miniszterelnök és Kósa Lajos Fidesz-alelnök közé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!