Hírek

2009.07.21. 15:41

Profi bokszolóhoz méltó ütéseket osztott Steven Gerrard

A Liverpool csapatkapitányának bírósági tárgyalásán kiderült: a futball sztár azért ütött meg Marcus McGee-t, mert az nem volt hajlandó a kért zenét lejátszani.

VG Online

A tárgyaláson elhangzott: Steven Gerrard családias modorban kérte az üzletembert arra, hogy adja át a CD-lejátszó irányítását. A Merseyside-on nem sokan utasítanák el a futball sztár kérését, de McGee így tett.

A csapatkapitány ekkor még elsétált, de pár perc múlva visszatért az egyedül üldögélő áldozathoz, megkérdezve, hogy ki a "f…nak képzeli magát?" A konfliktushoz hamarosan csatlakozott a társaság több tagja, akik közül az egyik félrelökte és megütötte McGee-t. Az ügyvéd megfogalmazása szerint ekkor Gerrrard teljesen elveszítette a fejét, és bokszolókhoz méltó ütéseket vitt be ellenfelének.

A támadás ténye tehát egyértelmű, a bíróságnak az elkövetkező tárgyalásokon azt kell eldöntenie, önvédelemről volt-e szó Gerrard részéről - írja a VG Online.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!