Hírek

2009.02.21. 14:07

Még vizsgálják a gázrobbanás körülményeit

Rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze vasárnap délutánra a pénteken történt, két halálos áldozatot követelő gázrobbanás ügyében Tóth József, Polgár polgármestere.

BAMA

A városvezető szombaton elmondta: a tűzoltóság, a rendőrség, a gázszolgáltató szakemberei jelenleg is a robbanás helyszínén tartózkodnak. A romeltakarítás csak a szakértői szemle befejezése után kezdődhet meg - tette hozzá.

[caption id="" align="aligncenter" width="460"] Anya és fia vesztette életét Forrás Haon.hu
[/caption]

Tóth József beszámolója szerint a péntek délután bekövetkezett tragédia helyszínét sokan keresik fel, többen segítséget ajánlottak fel a házak helyreállításához. E segítségek koordinálására és az önkormányzati támogatásról való döntés érdekében hívta össze a rendkívüli képviselő-testületi ülést vasárnapra. Tájékoztatása szerint ekkor döntenek arról, esetlegesen ki milyen anyagi támogatásra szorul, illetve milyen eszközökre, gépekre, anyagokra van szükség a gyors helyreállítás érdekében.

Anya és fia vesztette életét

Több biztosító társaság képviselője a helyszínen tartózkodik, a károk felmérése folyamatos - tette hozzá Tóth József. Polgáron, egy Dante utcai házban pénteken délután négy órakor következett be hatalmas erejű robbanás, amelynek következtében a házban tartózkodó 74 éves édesanya és 32 éves fia életét vesztette. A robbanás erejétől további négy épület súlyosan megrongálódott, további 6-8-ban pedig kisebb-nagyobb károk keletkeztek

Anya és fia vesztette életét Anya és fia vesztette életét Forrás Haon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!