Hírek

2008.06.24. 09:41

Kapus vagy csatár lesz Tolga Zengin?

Lezajlottak a negyeddöntők, egy szusszanásnyi pihenőt kapnak a csapatok, majd folytatódik a labdarúgó Európa-bajnokság. Szerdán és csütörtökön a döntőbe jutásért küzdenek a csapatok.

AS

A negyeddöntőt követően a William Hill fogadóiroda szerint a német válogatott az első számú esélyes. A nyolc között a portugálokat búcsúztató németek végső sikerét 7-5 arányban lehet megtenni, mögöttük a spanyolok (6-4), majd az oroszok (4-1) következnek. A legesélytelenebbnek a törököket tartják, akiknek a Európa-bajnoki címe 12-szeres pénzt jelentene (12-1). A bukmékerek szerint nagyon valószínű, hogy vasárnap Bécsben német–spanyol döntőre kerül sor, erre a párosításra ugyanis mindössze 6-5 arányban lehet téteket rakni. A német–oroszra 2-1, a török–spanyolra 6-1, míg a török–oroszra 17-2 arányban lehet fogadni.

Harmadik számú kapusára akár mezőnyjátékosként is számít majd a németek elleni elődöntőben a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Egy televíziós interjúban Fatih Terim úgy nyilatkozott Tolga Zengin lehetséges szerepéről, hogy a végén akár kapusként, akár előretolt csatárként szükséglehet rá. – Tekintetbe véve a helyzetünket, nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy a játékosokra bízzuk, milyen poszton akarnak futballozni – tette hozzá, utalva arra, hogy a 23 fős keretből kilenc labdarúgójára nem számíthat eltiltás (Volkan Demirel, Emre Asik, Tuncay Sanli, Arda Turan) vagy sérülés (Emre Güngör, Servet Cetin, Emre Belözoglu, Tümer Metin, Nihat Kahveci) miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!