Hírek

2008.01.21. 13:16

Börtön után újra rabolt

as

Elfogta a rendőrség azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy utast egy személyvonaton Debrecen határában. A feltételezett elkövető alig néhány hete szabadult feltételesen, hasonló bűncselekmények miatt kiszabott büntetéséből. A 18 éves korára már többszörös visszaeső gyanúsítottat a hajdúhadházi rendőrségen őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A fiatal sértettet még múlt csütörtökön késő éjjel támadta meg az akkor még ismeretlen tettes egy, Debrecenből Nyíregyházára tartó vonaton. Az agresszív támadó az utas telefonját követelte, de a sértett félelmében átadta a kabátját is, Bocskaikert megállóhelynél viszont leszállt a vonatról és értesítette a rendőrséget. A kapott személyleírás alapján a rablót Nyíregyházán feltartóztatták és elfogták a helyi járőrök, a 18 éves gyanúsított zoknijából előkerült a lopott telefon, de nála volt az ellopott kabát is. Mint kiderült, a férfi büntetett előéletű, jelenleg is több eljárás van ellene folyamatban, legutóbb decemberben szabadult kedvezménnyel abból a büntetéséből, amit ugyancsak rablás miatt kapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!