Hírek

2007.08.24. 06:15

Mit vesznek fel a sztárok?

Nemcsak a hollywoodi sztárok képesek csillagászati összegeket költeni a külsejükre, hanem a honi hírességek is. Bepillantottunk a kulisszák mögé.

Terefere

[caption id="" align="alignleft" width="260"] Makány Márta (balra) „modelljével”, Tallós Ritával
[/caption]Makány Márta keze munkáját dicséri a Unique együttes új klipjének többrétegű és különböző módon hordható kollekciója,valamint a Crystal zenekar thaiföldi videója is – derül ki a Terefere legfrissebb számában olvasható összeállításból. A Viva Comet díjátadón számos híresség viselte Márta kreációit. Balogh Edina ruhája 300 ezer forintba került, Lola fekete estélyije 350 ezerre rúgott.

Hazai sztárokat öltöztet Herczeg Zoltán is, immár 11 éve. Ősszel piacra dobja új rock and roll-kollekcióját, amelyet a hooliganses Endyvel közösen álmodott meg. A divatpápa elárulta, hogy Éliás Gyula Jr. tőle rendeli meg mára már védjegyévé vált hernyóselyem öltönyeit. Ezek az egyedi darabok közel 150 ezer forintba kerülnek. Herczeg elmondása szerint amikor egy klip vagy fellépés kedvéért új öltözetre van szükségük a művészeknek, az összeg akár milliós nagyságrendig is felkúszhat.

„A közelmúltban a Lovegun videójához készítettem egy kollekciót – így a szemüvegmániás divattervező –, ennek értéke félmillió forint volt, mert egyedi, méretre szabott darabokat használtak a show-hoz. A hírességek közül elsősorban zenészeket öltöztetek, nekik kell megújulniuk fellépésről fellépésre. A Back II Black-es Gurut is én ruházom. Jellegzetes bundája körülbelül 49 ezer forint, akárcsak Bársony Bálint összevarrt anyagokból álló bőrnacija” – tudtuk meg Herczeg Zoltántól. További részletek a Terefere csütörtök megjelent számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!