Hírek

2007.01.18. 10:31

Cassano nem kell a Juventusnak

Antonio Cassano helyett inkább világbajnok futballsztárjait szeretné megtartani az olasz csapat

BAMA

Antonio Cassano helyett inkább világbajnok futballsztárjait szeretné  megtartani a nyári bundabotrány miatt másodosztályba száműzött  Juventus.

"Cassano nagy tehetség, de jelenleg nem engedhetjük meg magunknak, hogy leigazoljuk, mert luxus lenne" - mondta Alessio Secco, a torinói gárda sportigazgatója, aki kifejtette, elsősorban azon fáradoznak, hogy az egyaránt világbajnok Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Mauro Camoranesi és a francia David Trezeguet ne távozzon a csapattól.

A Gazzetta dello Sport a Zebrákkal kapcsolatba hozott sztárokra  is rákérdezett, amelyekre Secci igen szűkszavúan válaszolt: "Steven Gerrard megszerzése álom lenne, Frank Lampard pedig lehetetlen. David Beckham sem kell, mert mi éhes futballistákat keresünk, Roman Riquelme nem érdekel bennünket, mert nem illik bele a taktikai elképzelésekbe. Mancini sem aktuális, ő még Capello kívánságlistáján szerepelt".

Secco ugyanakkor kijelentette, jövő héten leülnek Didier Deschamps vezetőedzővel tárgyalni, hogy meghosszabbítsák 2008 nyaráig szóló szerződését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!