Hírek

2006.04.23. 21:30

Kuncze: a választók nem veszik be a hazugságot

A választók nem veszik be a hazugságot, a félrevezetést, a rágalmazást, sőt elutasítják - mondta Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke a Városház-parkban felállított Liberális sátorban vasárnap.

BAMA

A szabad demokrata politikust a "Megnyertük!" felkiáltással fogadó szimpatizánsoknak azt mondta: "az elmúlt két hétnek az a tanúsága, hogy a választók nem veszik be a hazugságot, a  félrevezetést, a rágalmazást, sőt elutasítják". Mint  megjegyezte, egyelőre úgy tűnik, hogy koalíciós kormány alakul, a  mandátumok száma pedig valahol 205 és 210 között lesz. Ez kényelmes többséget biztosít, szemben a négy évvel ezelőtti  szoros többséggel szemben - emelte ki.

Kuncze Gábor a taps és éljenzés közepette köszönetét fejezte ki  azoknak a választópolgároknak, akik a liberális pártra szavaztak,  azoknak a képviselőjelölteknek, akik az SZDSZ színeiben indultak, és  azoknak, akik dolgoztak a párt kampányában. A pártelnök maga mellé hívta a színpadra Horn Gábort, a párt  kampányfőnökét, hogy köszönetét fejezze ki a munkájáért. Ő volt az,  aki a pillanatnyi nyugalmat sem hagyott nekünk a kampányban -  jegyezte meg. Köszönetet mondott Erdélyi "Szupermen" Zsoltnak is,  aki az SZDSZ kampányának arculatát tervezte. Kuncze Gábor a jelenlévőknek elsorolta azoknak az SZDSZ-es  jelölteknek a nevét, akik egyéniben győzni tudtak  választókerületükben, úgymint Pető Iván Budapesten az V. kerületben,  Gegesy Ferenc Budapesten a IX. kerületben, Hankó Faragó Miklós Szombathelyen, Sándor Klára Szegeden. Pető Iván pedig azt jelentette be, hogy Kuncze Gábor Szigetszentmiklóson nyert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!