Hírek

2006.04.20. 07:25

Kampányzáró és nagygyűlés a fővárosban

Az MSZP és az SZDSZ közös kampányzárót tart a Városligetben, a Fidesz nagygyűlést a Műegyetemnél csütörtökön.

BAMA

Közös kampányzárót tart az MSZP és SZDSZ Budapesten a Városligetben, a Kós Károly sétányon csütörtökön délután öttől. A rendezvényen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke mond beszédet, felszólal Hiller István, az MSZP elnöke, Kóka János gazdasági miniszter, Demszky Gábor főpolgármester és Molnár Gyula, a szocialista párt budapesti elnöke. A zenéről a Parno Graszt, Pély Barnabás és a United, a Ladánybene 27 és Gáspár Laci gondoskodik. Az eseményt az ATV élő adásban közvetíti.

A Fidesz Budapesten, a Műegyetem előtt tart csütörtökön délután öttől nagygyűlést, amelyen Orbán Viktor pártelnök mond beszédet. A választási gyűlést eredetileg a Clark Ádám téren tartották volna, de kedd estére a Fidesz módosította a helyszínt, mert - mint közölték - az előzetes várakozásoknál jóval több résztvevőre számítanak, másrészt nem akarják újabb útlezárásokkal, forgalomkorlátozásokkal tovább nehezíteni a budapestiek életét. A nagygyűlést a HírTV élő adásban közvetíti.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!