Hírek

2006.04.29. 15:00

Kábítószert találtak a brit védelmi miniszter házában

Kis mennyiségű kábítószert talált a rendőrség John Reid brit védelmi miniszter otthonában, de a szombati közlemény szerint a politikus nem gyanúsított az ügyben. A BBC úgy tudja, hogy a tiltott szer még a miniszter beköltözése előtt került az épületbe.

BAMA

Az egy grammnál kisebb mennyiségű, hozzávetőleg 85 penny (320 forint) utcai értékű vadkender-származékot Reid skóciai választókerületi otthonában lelték fel, amikor a házban a rendőrség biztonsági rutinellenőrzést tartott. Mind a védelmi minisztérium, mind a területileg illetékes rendőrség szombaton hangsúlyozta, hogy az ügyben a miniszter nem szerepel gyanúsítottként, és további hatósági eljárás nem várható. A rendőrségi közlemény szerint nem lehetett megállapítani, hogy a Reid házában fellelt kábítószer kié, de a BBC nem hivatalos forrásokból úgy tudja, hogy a tiltott szer még a miniszter beköltözése előtt került az épületbe. Reid szóvivője azt mondta, a védelmi miniszternek "fogalma sincs", honnan került a kábítószer a házába.

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!