Hírek

2006.04.20. 15:53

Diósdi gyilkosság: újabb gyanúsítottra került bilincs

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az illetőt az emberöléssel hozták-e összefüggésbe, vagy más, az ügy feltárása során napvilágra kerülő, bűncselekmények valamelyikével.

N. E. D.

Újabb gyanúsítotthoz jutottak el a rendőrök a diósdi kettős gyilkosság nyomozása kapcsán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén csak annyit árultak el a reggel.hu kérdésére, hogy valóban elfogtak szerdán egy férfit, azt azonban titkolták hogy hol, milyen körülmények között és pontosan miért. A reggel.hu más forrásból úgy értesült, hogy budapesti lakásán kapták el az illetőt, aki nem tanúsított ellenállást.


Mint ismert, tavaly március 31-én Diósd határában járókelők találtak rá egy szétlőtt autó mellett két környékbeli férfi holttestére. Pár hónappal később a nyomozók elfogták a mészárlás feltételezett elkövetőit, sőt, a megbízót is. Közben felmerült, hogy a szervezett bandához más ügyek is kapcsolódhatnak. Például a 2004. decemberében feltárt százhalombattai olajlopás, de egy ''90-es években, családi alapon működő szervezett bűnözői körrel is összefüggésbe hozták már őket. Úgy tudjuk, az összes feltételezett bandatagot még nem fogták el, egyeseket még keres a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!