Hírek

2006.03.20. 10:48

Hiller arra kéri a Fideszt, máskor rendezze meg nagygyűlését

Hiller István, az MSZP elnöke arra kéri Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, hogy a Fidesz április 2-ára tervezett budapesti nagygyűlését egy nappal előbb rendezzék meg.

BAMA

Erről a szocialista pártelnök tájékoztatta hétfőn az MTI-t. "Az elemi udvariasság, a felelősségérzet és a józan ész nevében arra kérjük a Fideszt, hogy legyen szíves tegye meg, és megrendezendő összejövetelét egy nappal előbb rendezze meg" - fogalmazott a pártelnök. Emlékeztetett rá, hogy Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök-jelöltje hirdette meg korábban az utcai pártrendezvényt, hiszen ő szombaton, Orbán Viktor viszont vasárnap jelentette be az április másodiki eseményt. Hiller István elmondta, hogy a nap folyamán hivatalos levélben is megkéri Orbán Viktort, hogy a Fidesz módosítsa elképzelését. Mint mondta, mindezt Magyarország nyugalma iránti felelősségérzetből kéri a Fidesz elnökétől, mert az országnak több nyugalomra van szüksége.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!